The Perfect Pill ir G&G Sindikatas išleidžia bendrą dainą „Žmogus žmogui - vilkas“.
Grupė „The Perfect Pill” eilini kartą įrodo savo muzikinį universalumą – duetas pristato bendrom jėgom su mumis įrašytą dainą „Žmogus žmogui - vilkas“.
„Mums didelė garbė dirbti kartu su G&G Sindikatu. Jie jau dabar tapo gyva Lietuvos muzikos legenda, bet liko atviri eksperimentams.“ – komentuoja The Perfect Pill nariai Germanas Skoris ir Josh McClung. –„O mūsų kūryboje visada svarbią vietą užėmė žanrų įvairovė, kiekviena daina yra skirtinga ir šį kartą atėjo hip-hop‘o eilė.“
„Esu grupės gerbėjas, todėl nekilo jokių klausimų dėl įrašo kartu. Išgirdus pirmą demo versiją jau galėjau įsivaizduoti kaip gerai G&G skambės šiame kūrinyje.“ – teigia DJ Mamania –„Tai man primena šiek tiek Public Enemy su Anthrax arba Onyx su Biohazard darbus, bet naujoviškai. Visi manau padarė darbus puikiai, tiek Perfect Pill, tiek G&G - esu labai patenkintas rezultatu“.
"Yra kelios svarbios priežastys dėl ko norėjau dirbti kartu su Perfect Pill'ais: visu pirma tai grupė kuri man labai patinka, tiek savo muzikiniu stiliumi, tiek savo energija koncertu metu. Be to niekada nebuvau abejingas rock ir hip-hop stiliu maišymui. Kita priežastis butu ta jog, iš tiesų mes su šia grupe esame geri draugai, kurie visada palaiko vieni kitus, ir manau turim bendra muzikinę filosofiją - kurti tai kas pačiam patinka, visa tai atlikti profesionaliai ir su pagarba klausytojui."
Gyvai šią dainą pirmą kartą galima bus išgirsti jau šį šeštadienį, kovo 8 d. koncerte Vilniuje, klube Artistai.
Šiuo metu The Perfect Pill įrašinėja naują albumą, kuri planuoja pristatyti dar šį pavasarį. Tuo tarpu grupė nepamišta koncertinės veiklos – praeitą savaitę Germanas Skoris surengė anšlaginį solinį koncertą Maskvoje.
Atsisiūsk mp3: www.theperfectpill.lt
Muzika kuri saugo 1996 - 2024
Degalai Mushroom CMS