Lapkritį net trys akustiniai grupės koncertai "Unplugged"
Pagaliau. Keliolika metų brandinę idėją pagaliau galime apie ją kalbėti visu garsu. Gyvu garsu! Lapkričio 8-10 dienomis sostinės Rusų dramos teatre surengsime tris gyvo garso koncertus „G&G Sindikatas: Unplugged“.
Jau repetuojame ir žinome, kad koncertuose atliksime daugiau nei dvi dešimtis kūrinių, kurie mums ir jums yra patys svarbiausi. Visi kūriniai su kviestinių muzikantų pagalba suskambės naujai – kas žino, galbūt po visko net išleisime specialų „Unplugged“ albumą. Bet apie jį – vėliau.
„G&G Sindikatas: Unplugged“ idėjai sparnus užaugino seni mūsų draugai Red Bull. Kartu jau surengėme Red Bull Soundclash ir Red Bull Tourbus projektus, Mamania turi nerealiausią Red Bull DJ stalą, o visai neseniai festivalyje „Granatos“ turėjome ypatingą pasirodymą kartu su motoakrobatikos čempionu Aru Gibieža. Neabejojame, kad ir šįkart mūsų draugystės rezultatai pranoks visus lūkesčius.
Bilietai į koncertus, vyksiančius jaukioje kamerinėje Rusų dramos teatro erdvėje, prekyboje pasirodė rugsėjo 15 d.
Į šiuos koncertus amžiaus cenzas nėra taikomas. Prašome, kad vaikai iki 14 metų būtų lydimi suaugusiųjų.
Bilietus galite rasti čia: https://goo.gl/UDMC9F
Neįgaliesiems (neįgaliojo vežimėlyje) bilietus patariame pirkti tik Parteryje, nes į kitus sektorius patekimas negalimas (daugybė laiptų). Taip pat papildomai parašykite akvile@menozmones.lt, kad atvyksite, nes vietų skirtų neįgaliesiems kiekis labai ribotas.
Muzika kuri saugo 1996 - 2024
Degalai Mushroom CMS