KONCERTAI

2022-03-18
G&G Sindikatas: Gatvės Lyga 20
Žalgirio arena, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas
Įsigyk bilietus: WWW.BILIETAI.LT
Žiūrovai įsigiję bilietus į 2021 m. kovo 12 d. turėjusį įvykti koncertą, kuriems tinkama naujoji renginio data, iki 2022 m. sausio 9 d. įskaitytinai turėtų kreiptis į organizatorių, el. paštu: bilietai@forsevent.com, kad jiems būtų išduoti tos pačios vertės nauji bilietai.
Bilietus į arenų turą Vilniuje ir Klaipėdoje įsigiję žiūrovai, kuriems tinkama naujoji data, iki 2022 m. sausio 9 d. įskaitytinai turėtų kreiptis į organizatorių, el. paštu: bilietai@forsevent.com, kad jiems būtų išduoti tos pačios vertės nauji bilietai. Kauno „Žalgirio“ arenoje bilietus turintiems žiūrovams, kuriems tinkama naujoji data, papildomai kreiptis nereikia, jiems galios tie patys bilietai.
Žiūrovai turintys bilietus į 2020 m. balandžio 18 d. „Žalgirio“ arenoje turėjusį įvykti grupės pasirodymą, galės patekti ir į šį renginį – papildomai kreiptis nereikia, jiems galios tie patys bilietai.
Tie, kurie tuo metu negalės arba nenorės dalyvauti renginyje, gali pasinaudoti kita galimybe – iki 2022 m. sausio 9 d. įskaitytinai kreiptis į organizatorių el. paštu bilietai@forsevent.com, kad jiems
būtų išduodamas tos pačios arba didesnės vertės kuponas pasirinktam organizatoriaus vykdomam renginiui. Kuponui netaikomi jokie mokesčiai.
Neketinant pasinaudoti kuponu, žiūrovas iki 2022 m. sausio 9 d. įskaitytinai turi kreiptis į organizatorių dėl pinigų susigrąžinimo. Pinigai bus grąžinami per 14 d. po įvykusio renginio datos (2022 kovo 18 d.). Turint kuponą ir nepanaudojus jo per 12 mėn. nuo išdavimo datos žiūrovas gali kreiptis į organizatorių dėl pinigų grąžinimo.
Muzika kuri saugo 1996 - 2024
Degalai Mushroom CMS