Pristatome naują kūrinį - "Laikas keistis"
Besiruošiant Airijos-Angijos-Škotijos koncertiniam turui G&G Sindikatas nesnaudžia vietoje ir pamažu vėl trypia takus įrašų studijos link.
Naujausias studijinis darbas „Laikas keistis“ netrukus pasieks radijo stotis bei papildys grupės koncertų repertuarą. O jau po savaitės Didžiosios Britanijos salyno lietuviai pirmieji galės įvertinti gyvai atliekamą naują kūrinį.
Paskutinis Sindikato Smogikų darbas buvo išleistas daugiau nei prieš metus. Tai garsaus filmo „Tadas Blinda“ pagrindinio garso takelio singlas „Žaibo rykštė“. Naujų metų ir naujo muzikinio sezono proga grupė pristato šviežią repo užtaisą, apeliuojantį į pokyčius aplinkoje bei savo viduje. „Visos mūsų dainos rašomos apie tai, kas vyksta aplink. Vieną dieną pastebi, kad viskas vyksta ne šalia tavęs, o tavy taip pat. Šitą dainą visų pirma rašiau sau, nes kartais labai reikia sau priminti kur tu esi, kas tu esi ir kodėl tu esi. Norėčiau, kad kiekvienas šią dainą priimtų asmeniškai“, – atvirauja dainos teksto autorius Gabrielius Liaudanskas-Svaras.
Prie „Laikas keistis“ kūrinio muzikinio aranžavimo prisidėjo G&G Sindikato nariai Donciavas bei DJ Mamania. Taip pat gan svarbių muzikinių akcentų suteikė garsi Lietuvos vokalistė, grupių „Empti“ bei „Pieno lazeriai“ narė Giedrė Kilčiauskienė.
„Jau kuris laikas buvom susėdę su Svaru bendro kūrinio įgyvendinimui. Ši daina keitė savo muzikines formas net kelis kartus. Būtent tai, ką girdime galutiniame variante mane tikrai džiugina“, – nuoširdžiai priduria Giedrė. Anot Svaro, naujam kūriniui norėjosi moteriško vokalo. „Giedrė buvo tas žmogus, kurį įsivaizdavau atliekant bendrą muzikinį projektą, jau minėta tematika“.
Grupės nariai vis dažniau susiburia studijoje bendriems būsimojo albumo darbams. Naujasis singlas „Laikas keistis“ – neabejotinai viena sudedamųjų planuojamo albumo dalių.
Besiruošiant koncertiniam turui į Britanijos salyną, grupė taip pat intensyviai repetuoja naują programą jau šį penktadienį vyksiančiai muzikinei M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijai. Šįmet grupė nominuota dviejose kategorijose.
Muzika kuri saugo 1996 - 2024
Degalai Mushroom CMS